Galele Feroviare 2008

Premiul de excelenţă în domeniul feroviar pentru afacerea anului a revenit companiei Colas Rail, pentru achiziţia ISAF, Societatea de Semnalizări şi Automatizări Feroviare

Softronic Craiova a primit Premiul de excelenţă în domeniul feroviar pentru iniţiativă în afaceri, pentru modernizarea locomotivei electrice de 6600 kW(foto). Locomotiva cu convertizoare electronice de tracţiune şi statice este cel mai nou produs al companiei, cutia locomotivă fiind realizată integral de către firma craioveană.

Premiul de excelenţă în domeniul feroviar pentru activitate industrială i-a revenit companiei Remar S.A. Paşcani, apreciind realizarea ramei 26-05/16-05, modernizare a unui tren etajat fabricat în fosta RDG, de uzinele „VEB Waggonbau” – Goerlitz.

Municipiul Arad a primit Premiu de excelenţă în domeniul feroviar pentru dezvoltarea transportului local pe şină. Autorităţile din Arad au lansat proiecte majore de reabilitare a transportului urban.

Club Feroviar a apreciat întreaga activitate a Prof. Univ. Dr. Alexandru Stan, căruia i-a fost înmânat astfel Premiul de excelenţă în domeniul feroviar pentru întreaga activitate.